У двох районах Київської області лунатимуть вибухи

Мешканців попередили про можливі звуки вибухів

Сьогодні в Київській області мешканці можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація, передають "Коментарі".

На території Вишгородського району сьогодні, 10 березня, проводяться роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів. Через це в області може бути гучно. 

"Звертаємося до жителів області – зберігайте спокій, будьте обачними та довіряйте інформації лише з офіційних джерел!" - зазначили в Київській ОДА.

Також у Білоцерківському районі сьогодні пройдуть вибухові роботи, тому в області може бути гучно. В Шамраївському родовищі гранітів заплановано проведення вибухових робіт. Вони пов'язані з технологічними процесами. 

Нагадуємо, що в Київській області незаконно видобули корисних копалин на мільйони гривень. Поліція викрила зловмисника, який завдав державі збитків на 3,5 мільйона гривень шляхом незаконного видобутку корисних копалин.

Також у деяких населених пунктах Київської області очікуються тривалі відключення електропостачання. З графіком та адресами можна ознайомитися в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися