У військовій адміністрації Києва розповіли про наслідки обстрілу ракетами

Яка ситуація з відновленням інфраструктури

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про опалення у столиці після останньої ракетної атаки російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на керівника відомства Сергія Попка.

За його словами, відключення електроенергії у Києві відсутні, а система водопостачання працює в штатному режимі.

"Теплопостачання — повертаємо тепло в оселі киян так швидко, наскільки можемо. Зараз без теплопостачання 8% споживачів. Вже сьогодні плануємо завершити аварійно-ремонтні роботи і відновити стабільне функціонування усієї інфраструктури Києва!" — заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково задіяли екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру і ДП "Центр Державного земельного кадастру" 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Крім того, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Читайте також, що про наслідки ракетних атак на Київ розповіли рятувальники.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1130


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися