На Київщині три дні масово відключатимуть світло: адреси та дати

У Боярській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення світла протягом трьох діб

У Боярській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення світла протягом трьох діб – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення місцевої влади.

За словами енергетиків, ДТЕК проведе ремонт для підвищення надійності електропостачання та запобігання аваріям в електричних мережах. Відбудеться відключення електроенергії в наступних населених пунктах:

15 березня з 10:00 до 17:00 - Тарасівка: пров. Братів Щеглов, Шевченка, Бондарчука, Північний, Героїв Небесної Сотні, Незламності, Боярка: С.Петлюри, Б.Хмельницького, Молодіжна, Яблунева, Княжичі: Воздвиженська, Малютянка: Затишна.

15 березня з 08:00 до 18:00 Боярка: Сагайдачного, Є.Коновальця, Забір'я: Грисюка, Тарасівка: Ніни Майбороди, Нове: Івана Мазепи.

16 березня з 10:00 до 17:00 Боярка: 1 Піщана, Малютянка: Виноградова, Тарасівка: Котляревського, Забір'я: Зелена.

17 березня з 10:00 до 17:00 Боярка: Сільгосптехнікум, Забір'я: Грушевського, Тарасівка: Патріотів, Шкільна, Василя Погрібного пров., Сонячний, Шевченка, Незламності, Б.Хмельницького, І.Вентова, Вентова, Щаслива, Грушева, Залевської, Липова, Сливова, Вишнева, Березова, Черешнєва, Парнікова, Сіверська. , Братів Щеглов, Бондарчука, Київська, Нове: Виноградна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися