В центрі Києва почали забудовувати парк: що відомо (ФОТО)

Чим занепокоєні у столиці мешканці

У Києві в одному з парків відновили роботи з незаконного будівництва. Про це заявив голова Громадської ради столиці Геннадій Кривошея, передають "Коментарі".

"Прямо зараз, в центрі Києва почали забудовувати парк Пушкіна… Крани, бетон, знищення зелених насаджень… Картка благоустрою зупинена… Комусь війна, а комусь бабло", — заявив Кривошея.

За його словами, о десятій ранку сьогодні, 15 березня, інспектори благоустрою підтвердили що картка тимчасово зупинена, ремонтні роботи не ведуться, а забудовник забирає своє сміття.

"Заява в національну поліцію написана. Крім цього: звернення від Громадської ради при КМДА 2021-2023 направлено до Київського міського голови та профільної комісії Київради. Міський голова пообіцяв що безпредєлу в парку не буде та тримає контролі!" — йдеться у дописі голови Громадської ради столиці Геннадія Кривошеї.

У коментарях до його допису люди обурені:

·       Жах! Що за свавілля!!! Це другий фронт відкрили, чи що?! Нічого святого немає у хапуг, треба їх на нуль заслати, забудуть про легкі гроші та бандитські бізнеса!!!

·       Реконструкція кафе "Ліра" без зміни функціонального призначення приміщень... Дерева там взагалі чіпати не можна

·       Нічого незмінилось!

·       Міський голова пообіцяв...? ))) Та він у схемі.. Єдине рішення бачу в тупому зносі всього набудованого одоробла.

·       Треба ж щось робити з тим недобудом! Чи, він там віками за парканом стоятиме? Або демонтувати все і висадити дерева, або в межах будівельного майданчика зробити те, що на картинці паспорта об‘єкта. Лишати все, як є, також не вихід.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва встановили інформаційні таблички про качок та лебедів. Така інформація про птахів з’явилася в затоці Верблюд. Їх встановили фахівці Київського зоопарку. На інформаційних табличках можна дізнатись, як правильно годувати птахів, а яка їжа для них шкідлива, та інші корисні поради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку створили нові родини тварин. Торік столичний зоопарк поповнився сотнями новонародженими малюками, а ще майже чотири сотні тварин з постраждалих від війни регіонів отримали прихисток. Так, для врятованої мартишки на ім’я Сіма спеціально привезли нового супутника на ім’я Сіл. Журавлю Сірку знайшли прекрасну супутницю Роксолану. Для грифа Гарі передали двох пернатих "дівчат". Табун благородних оленів з п’яти самиць отримав нового благородного вожака Нео. Окрім того, для новоствореної родині єнотів в Київському зоопарку облаштовують родинне ранчо. 

Дивіться також відео розслідування, чому правда про кесон в парку "Наталка" у Києві може коштувати Кличку посади мера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися