У метро Києва змінять режим роботи: що потрібно знати пасажирам

В українській столиці на станції київського метрополітену "Площа Льва Толстого" змінили роботу прохідної

В українській столиці на станції київського метрополітену "Площа Льва Толстого" змінили роботу прохідної — до 7 квітня там проводитимуть роботи із заміни турнікетів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що з 20 березня по 7 квітня на станції метро "Площа Льва Толстого" замінятимуть турнікети. Зазначається, що у тестовому режимі на станції метро "Площа Льва Толстого" частину лінійки турнікетів вже було замінено на нові у 2019 році. Тепер на станції будуть змінювати інші турнікети.

У КМДА нагадали, що нове обладнання встановлено вже у 22 вестибюлях 14 станцій столичної підземки. Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, qr-квиток, згенерований у додатку "Київ Цифровий", транспортну картку, картку киянина, безконтактну банківську картку.

Нагадаємо, що в українській столиці вже в березні кардинально змінять умови проїзду в київському метрополітені — йдеться про постачання нових вагонів із Варшави. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на польському порталі Тransport Рubliczny.

Відомо, що київська міська державна адміністрація домовилася з міською владою Варшави про передачу 60 вагонів метро серії 81. Перший поїзд прибуде вже у березні.

Перед поїздкою до Києва вагони буде розібрано. Датчики SOP (система обмеження швидкості), реєстратори, обладнання радіозв'язку та інші пристрої, що не використовуються в Київському метро, – знімуть. Дзеркала та струмоприймачі демонтують під час поїздки, щоб не зашкодити.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Євген

21 березня 2023, 19:26

Що треба знати пасажирам: про режим роботи їм знати не треба, а от про вагони й турнікети — треба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися