У столичній обсерваторії розповіли про температурні рекорди у Києві

Що відомо про примхи погоди у столиці

У Києві березень був дуже багатий на температурні рекорди. Про це розповіли фахівці Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, передають "Коментарі".

За даними організації, березень у Києві виявився значно теплішим, ніж за багаторічний період. Середня температура в столиці минулого місяця за попередніми даними буде близькою до 4,8°С, що більш як на 2 °С вище за середню 2,5°С.

"Місяць виявився доволі багатим і на температурні рекорди. 24 березня температура повітря сягнула 20°С. І хоч наприкінці місяця було кілька дощових днів, сума опадів очікується невеликою – близько 20,5 мм, що майже вдвічі менше за звичайну", — зазначили в Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського.

У Києві в березні були сніг, дощі, посилення вітру, туман та інші метеорологічні явища, нагадали в обсерваторії.

Нагадаємо, у Київській області та у Києві скоротили комендантську годину. Обмеження триватимуть з опівночі до п’ятої ранку. Столичний транспорт працює з 26 березня на годину довше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом врятували впертого кота, який засів високо на дереві, за допомогою спецтехніки. Операцію з порятунку тварини провели в Ірпені за проханням від зоозахисників.

Читайте також, що "Київводоканал" розпочав незаконну забудову в заказнику "Деснянські луки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися