В поліції Києва розповіли про декілька курйозних викликів

Підбірку зробили до Дня гумору

В Патрульній поліції Києва сьогодні, 1 квітня, до Дня гумору, оприлюднили перелік декількох курйозних викликів, які надійшли на лінію 102 з початку року. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Правоохоронці наголосили, що робота патрульних — вкрай серйозна. В столичній поліції запевнили, що поліцейські зі всією серйозністю ставилися до заявників, намагалися заспокоїти їх та в межах компетенції вирішити конфліктні ситуації.

"Ми дякуємо усім громадянам за довіру, але закликаємо не зловживати повідомленнями на лінію 102, адже в цей час комусь може знадобитися реальна допомога. Особливо під час війни", — заявили в Патрульній поліції Києва.

Перелік курйозних викликів до столичних патрульних поліцейських такий:

·       Заявник поскаржився на кота, якого сусіди по комунальній квартирі не хочуть забирати зі спільного коридору.

·       Чоловік повідомив, що до нього проникли у квартиру дві маленькі дівчинки та сплять у нього в шафі.

·       Киянин забажав написати заяву, що його постійно дурять, а у чому саме повідомити відмовився.

·       Чоловік поскаржився, що поліцейські його не зупиняють та не перевіряють. Він повідомив про своє місцеперебування та просить направити екіпаж патрульних.

·       Заявниця спостерігає за птахами в небі, які, з її слів, у паніці розлітаються в різні сторони. За цією "прикметою" жінка припускає загрозу з неба.

·       Киянка просить про допомогу поліцію, оскільки не може на стоянці ТРЦ знайти своє авто.

·       Чоловік поскаржився на яскраву зовнішню рекламу у вигляді розпущеного хвоста павича, а інший заявник просив поліцейського забрати його в тюрму, оскільки він має з собою пістолет. Згодом він додав оператору гарячої лінії, що це запальничка;

·       Жінка питала в операторів лінії 102, чи чули вони вибух 10 хвилин тому?

·       Киянин поскаржився на свого сусіда-айтішника. З його слів, коли той у себе в дома, у заявника не працює планшет. Припускає, що сусід якимось чином перешкоджає його роботі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Окрім того, цього року у Києві заплановані капітальні ремонтні роботи на шляхопроводі на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого) над залізницею, вулиці Шумського, проспекті Володимира Івасюка (до перейменування — Героїв Сталінграда) та на Окружній дорозі.

Нагадаємо, що у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту. Рух транспорту в центрі столиці частково обмежили на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Читайте також, що у Києві набули чинності зміни у Правилах дорожнього руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися