Стало відомо, коли у Києві та області відімкнуть опалення

Що варто знати споживачам

У Києві опалювальний сезон завершиться цього тижня, 8 квітня. Таке рішення ухвалила столична влада, передають "Коментарі".

За даними мерії Києва, про початок чи завершення опалювального сезону ухвалюють рішення, орієнтуючись на погоду та використання енергоресурсів. Для переходу на літній режим роботи системи фахівцям необхідно кілька днів.

Завершити опалювальний сезон у Києві у суботу, 8 квітня, вирішили, враховуючи погоду у столиці через стабільне суттєве потепління. Для переходу на літній режим роботи системи опалення необхідно кілька днів. Централізована система теплопостачання столиці є однією а з найбільших у Європі і має понад 2,7 тисяч кілометрів теплових мереж, три потужних теплоелектроцентралей, майже дві сотні станцій теплопостачання та котельнь.

Опалювальний сезон в Бучі завершать 15 квітня. Таке рішення ухвалили, зважаючи на прогноз погоди. Подачу опалення припинять централізовано в усі житлові будинки і заклади Бучі, включно зі школами та дитячими садками. У Броварах за деякими адресами вже відключили опалення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заради комфорту киян та гостей столиці у Києві послабили деякі заходи безпеки. Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко підписав наказ про скорочення комендантської години у Києві. Тепер обмеження діятимуть з опівночі до п’ятої ранку. У квітні відкрили станцію метро "Гідропарк". Комендантську годину у Києві скоротили з 26 березня. З цього дня громадський транспорт у столиці працює на годину довше. 

Нагадаємо, у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд. На вагонах зображені малюнки, слова та фрази, що вже стали символічними за час повномасштабної війни з російськими окупантами. Художники розписали потяг метрополітену у подарунок Києву.

Читайте також, які станції метро у Києві почали працювати за новими правилами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися