У Пущі-Водиці та Гостомелі знайшли залишки ракет (ФОТО)

Що відомо про знайдені боєприпаси

В Оболонському районі Києва знайшли кілька одиниць залишків ракет реактивної системи залпового вогню "Град". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на комунальну аварійно-рятувальної служби (КАРС) "Київська служба порятунку".

Один заглиблений в землю вибухонебезпечний предмет знайшли на території Межигірського лісництва під час виконання піротехнічних робіт. Спеціалісти Держслужби з надзвичайних ситуацій України оглянули знайдені залишки РСЗВ "Град" та дійшли висновку, що знайдена частина не є бойовою. Згодом столичні піротехніки знайшли у лісі в Пущі-Водиці ще три залишки від боєприпасів РСЗВ "Град" під час обстеження території Межигірського лісництва.

В поліції Київської області повідомили, що мешканці Гостомеля знайшли корпуси від РСЗВ "Град", косили траву під парканом. На місці працювали правоохоронці та працівники ДСНС. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві для запобігання порушення громадського порядку під час проведення Великодніх свят посилили заходи безпеки. У столиці під час святкування Воскресіння Господнього задіяли понад тисячу поліцейських та близько 120 представників територіальної оборони. За правопорядком у столиці додатково стежитимуть до півтисячі співробітників муніципальної охорони Києва. Вони патрулюватимуть храми, собори та Національний заповідник "Києво-Печерська лавра" з метою недопущення провокацій. Комендантська година на Великдень залишилась без змін – з опівночі до п’ятої ранку.

Читайте також, який прогноз погоди дали синоптики на Великодні свята у Києві та Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися