Трамваї у Києві змінили маршрут через аварію на тепломережі (СХЕМА)

Що потрібно знати пасажирам

У Києві через аварію на тепломережі змінили маршрут курсування трамваїв №22. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, у Дарницькому районі Києва пошкоджені магістралі теплової мережі. Аварія сталася на вулиці Бориспільській. Ремонтні роботи на аварійній ділянці планують провести з 22 до 24 квітня. На час проведення ремонту тепломережі внесли зміни в маршрут трамваїв №22.

"З початку руху 22 квітня до закінчення робіт (орієнтовно до кінця доби 24 квітня) рух трамваїв по вулиці Бориспільській буде закрито. Рух трамваїв буде організовано від бульвару Перова до станції метро "Позняки", — попередили пасажирів у КП "Київпастранс".

Перевізник оприлюднив тимчасову схему курсування маршруту трамваїв №22 на час ремонту магістралі тепломережі у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внесли зміни до деяких маршрутів комунального транспорту. У столиці з 20 квітня подовжили маршрут тролейбуса № 36 "Вул. Північна – станція метро "Святошин" та внесли зміни в автобусний маршрут № 97К "Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова". На цих маршрутах також збільшили кількість рухомого складу.

Нагадаємоу Києві через ремонтні роботи змінили графік роботи трамваїв. В робочі дні у столиці трамваї №16 працюють за скороченим режимом. Дорожники виконують роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися