Новий патріотичний квітник створили у Києві (ФОТО)

Композицію присвятили перемозі у війні з російськими окупантами

У Києві створили новий патріотичний квітник, присвячений перемозі у війні з російськими окупантами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства УЗН Дарницького району Києва.

Квіткову композицію під назвою "Переможемо" можна побачити на транспортній розв'язці проспекту Миколи Бажана — Харківська площа.

"Зустрічайте оновлений квітник на Харківській площі! Який неодмінно буде радувати гостей Дарницького району при в’їзді через східну браму столиці! Чудову патріотичну композицію власноруч змайстрували наші неймовірно талановиті спеціалісти", — йдеться у дописі до оприлюднених фото КП УЗН Дарницького району Києва.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт благоустрою скверу поблизу райдержадміністрації витратять мільйони гривень. Згідно з умовами тендеру, на ремонт скверу імені Кошиця готові витратити понад 5,5 мільйонів гривень. Замовником робіт виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Підрядник має провести в сквері поблизу Дарницької районної державної адміністрації озеленення, а саме — облаштувати газон, висадити кущі та дерева. До робіт також входить благоустрій території скверу, встановлення лав та урн і флагштоку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що у центрі Києва почали цвісти нідерландські тюльпани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися