Квиток на відновлення можна подарувати військовим ЗСУ у Києві

Яку програму обіцяють організатори

На Центральному залізничному вокзалі Києва підготували благодійну концертну програму для підтримки українських захисників і захисниць. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державного підприємства “Укрзалізниця”.

За даними перевізника, на Центральному залізничному вокзалі Києва сьогодні, 27 квітня, відбудеться концерт з нагоди запуску кампанії “Подаруй герою квиток на відновлення”.

"Центральний залізничний вокзал Києва — місце прощань та зустрічей, місце надій та сподівань, місце сліз радості та щасливих посмішок. Залізниця разом з партнерами прагне, щоб наші пасажири отримували більше приємних емоцій, тому сьогодні, 27 квітня, о 19:00 ми запрошуємо всіх киян та гостей міста в центральний хол головного залізничного вокзалу країни на концерт з нагоди запуску кампанії “Подаруй герою квиток на відновлення”, — йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

У державній компанії додали, що це проект Благодійного фонду "Оновлення" (Repower), який допомагає бойовим медикам та волонтерам евакуації пройти тижневе емоційне та психологічне відновлення у країнах Скандинавії, щоб потім з новими силами рятувати тисячі життів.

"Під час події виступить амбасадор проєкту — співачка KOLA, а також потужні Probass&Hardi, Ян Коньок та неймовірна Діана Глостер", — заявили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що з Києва вперше з початку повномасштабної війни відновили рейси поїздів на Донбас.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися