У Києві змінили маршрут автобусів на Оболоні

Про що перевізник попередив пасажирів

В Оболонському районі Києва змінили маршрути автобусів №73 через проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

"Змінено рух автобусів №73 по вул. Героїв полку "Азов" з причини проведення ремонтних робіт проїжджої частини. На місце направлено відповідальну службу міста", — повідомили у КП "Київпастранс".

Рух автобусів №73 організовано по проспекту Івасюка — вулиця Левка Лук'яненка — станція метро "Мінська" — далі за власною схемою. В зворотному напрямку автобуси №73 їдуть за власною схемою.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що оплата за проїзд у Києві радикально зміниться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися