Парк відпочинку під Києвом відкрив сезон мільйонами тюльпанів (ФОТО, ВІДЕО)

Як виглядають квіткові локації

У дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти. Про нову експозицію розповіли у закладі, передають "Коментарі".

"Перші дні відкриття. Найприємніше відчуття — це знову бачити ваші посмішки, розквітаючі тюльпани та зігріваюче сонечко. Віримо в найкраще майбутнє та продовжуємо працювати", — зазначили в парку.

В "Добропарку" оприлюднили також відео локацій з весняними квітами.

"Ми раді повідомити вам, що відтепер "Добропарк" відкритий і готовий зустрічати своїх відвідувачів. Насолоджуйтесь першими тюльпанами сезону з нами!" — йдеться в повідомленні "Добропарку" до оприлюднених фото і відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку випустили на літню оазу родину пеліканів. Ця подія відкрила сезон переходу мешканців зоопарку з зимових приміщень до літніх експозицій. На літній оазі птахам облаштували нову зону для прийняття сонячних ван та встановили три нових конструкції для гніздування. 

Окрім того, у Києві офіційно розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Читайте також, що у Києві на території Гідропарку відновив роботу парк динозаврів "Динопарк".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися