У Київській області виникли перебої з електропостачанням

Що відомо про ситуацію

У Бориспільському районі Київської області виникли перебої з електропостачанням в одному з селищ. Про ситуацію розповіли у Бориспільській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Борисполя, у селі Іванків дві вулиці Козацька та Свободи, які живляться від абонентської трансформаторної підстанції, мають перебої з електропостачанням.

"Сильні пориви вітру розгойдують електромережі, які плутаються у гіллі високих дерев, внаслідок чого коротить. Фахівці вже працюють. Запланована санітарна обрізка дерев та, у співпраці з ДТЕК, обстеження технічного стану мереж", — повідомили у Бориспільській міській раді.

Строки ліквідації аварійної ситуації в мерії Борисполя не назвали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на березі річки Буча з боку Ірпеня скидають гори будівельного та іншого сміття після демонтажу зруйнованих війною будинків. З Ірпеня вже рік звозять на берег річки залишки будинків, зруйнованих під час війни. Серед відходів – цегла, цементні блоки, арматура, пінопласт, поліетилен та тонни пластикових пляшок. Все це розкладається, отруює ґрунтові води річки Буча і завдає непоправної шкоди навколишньому середовищу. У Бучанській міській раді наголосили, що через повені ситуація взагалі стала катастрофічною.

Нагадаємо, у понеділок, 1 травня, з 15:00 до 15:20 у Київській області буде проведена контрольна технічна перевірка спрацювання діючих електромеханічних сирен. Це робитимуть з метою тестування програмного забезпечення територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Київської області. Планується декілька спрацювань зазначених пристроїв з довільними інтервалами часу. 

Дивіться також фото і відео наслідків ракетної атаки у Київській області, які оприлюднили рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися