Хлорування води анонсували у Київській області: де та коли

Що варто знати мешканцям

Хлорування води протягом кількох днів відбудеться у Київській області. Про це повідомили у Яготинській міській раді, передають "Коментарі".

За даними комунальників, з 2 по 5 травня в Яготині, крім мікрорайонів "Козловщина" та ПТФ, проводитимуться профілактичні роботи по промивці та хлоруванню водопровідних мереж. У ці дні заборонено вживати воду з-під кранів для пиття та приготування їжі.

"З 2 по 5 травня включно будуть проводитись профілактичні роботи по промивці та хлоруванню водопровідних мереж м. Яготин, крім мікрорайонів "Козловщина" та ПТФ. Просимо на ці дні запастися водою. Вживати воду для пиття та приготування їжі в цей період забороняється", — заявили Яготинській міській раді.

Нагадаємо, у Києві цього тижня через ремонт та гідравлічні випробування на Печерську не буде гарячої води. Це стосується мешканців кількох вулиць. Окрім того, через плановий ремонт та гідравлічні випробування у Голосіївському районі столиці не буде гарячої води.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на березі річки Буча з боку Ірпеня скидають гори будівельного та іншого сміття після демонтажу зруйнованих війною будинків. З Ірпеня вже рік звозять на берег річки залишки будинків, зруйнованих під час війни. Серед відходів – цегла, цементні блоки, арматура, пінопласт, поліетилен та тонни пластикових пляшок. Все це розкладається, отруює ґрунтові води річки Буча і завдає непоправної шкоди навколишньому середовищу. У Бучанській міській раді наголосили, що через повені ситуація взагалі стала катастрофічною.

Дивіться також відео, як у Києві з мосту у Дніпро впала металева конструкція та читайте, що про це розповіли в поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися