У Києві обмежили рух транспорту через ремонт доріг (СХЕМА)

На яких ділянках ввели обмеження

У Деснянському районі Києва частково обмежили рух транспорту через проведення поточного ремонту доріг. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними комунальників, ремонт доріг проводитимуть на вулиці Милославській. Через це частково обмежили рух транспорту до 10 червня. Покриття доріг оновлюють на ділянці від вулиці Миколи Закревського до вулиці Оноре де Бальзака.

"На вул. Милославській розпочався поточний ремонт. Покриття оновлюють на ділянці від вул. Миколи Закревського до вул. Оноре де Бальзака. Рух під час ремонту обмежено частково", — заявили в КК "Київавтодор".

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що в центрі Києва поблизу станції метро “Дніпро” відремонтують естакаду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися