В парку "Партизанської слави" у Києві квітнуть сакури та включили фонтан (ФОТО)

Як виглядає зона відпочинку у травні

В парку "Партизанської слави" у Києві квітнуть сакури, квіти та запрацювали фонтани. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

"Встигніть насолодитися періодом цвітіння багатьох цікавих і вишуканих рослин в парку "Партизанської слави". Церсис, давидія, сакури, магнолія і ще багато різних сортів дерев та кущів саме зараз дарують всім свою квітучу красу", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Окрім того, в парку "Партизанської слави" почав працювати фонтан.

"Дзюрчання води заспокоює. Яскраві кольори дарують гарний настрій. Тому, прогулянка в парку "Партизанської слави" з його чудовим фонтаном — це прекрасна ідея завершення робочого тижня", — прокоментували у Дарницькій районній державній адміністрації Києва.

Нагадаємо, у Києві розпочинається сезон роботи водограїв в зонах відпочинку. Перші фонтани запрацюють у столиці вже у найближчі дні. У цьому сезоні у Києві запустять водограї на кількох локаціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що у парках та скверах Києва масово крадуть квіти та молоді дерева



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Не робіт Я

7 травня 2023, 12:34

Це на честь тих партизанів що генерала лейтената Ватутіна ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися