Під Києвом збудують нові вольєри для левів та тигрів (ФОТО)

Що відомо про проект зоозахисників

У Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, збудують нові вольєри для левів, тигрів та інших хижаків. Проект будівництва розповіли в зоозахисній організації, передають "Коментарі".

"У цих вольєрах евакуйовані з прифронтових зон леви, тигри та інші хижаки будуть оговтуватися від жахіть війни. Всередині вольєрів ми зведемо будинки для сну та зимівлі, оснащені опаленням, електрикою та всім необхідним для хижаків", — розповіли в Центрі порятунку диких тварин.

На території цього центру надають тимчасовий прихисток для диких тварин, де вони проходять лікування та реабілітацію. Зараз зоозахисники реабілітують леопарда Брейва з Луганської області, лева Акеру та левицю Асю з Донецької області та багатьох інших тварин.

"Тварини потрапляють до центру у шаленому стресі, мають проблеми зі здоров'ям а іноді й контузії. Ми прагнемо створити для них якнайкращі умови для якнайшвидшого одужання та реабілітації", — наголосили в Центрі порятунку диких тварин.

В організації оприлюднили фото, як виглядатимуть вольєри, які планують побудувати в Центрі порятунку диких тварин.

Нагадаємо, територію Національного природного парку "Голосіївський" значно розширили. Відповідний указ про нове зонування підписав міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець. Цим рішенням збільшено заповідну зону Голосіївського парку на понад сім відсотків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Читайте також, що зоозахисники обурені знущанням з левенят в зоопарку на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися