У Київській області перекрили залізничний переїзд (СХЕМА)

Що треба знати водіям про обмеження руху

В Борисполі на кілька днів перекрили залізничний переїзд для руху автомобільного транспорту. Про це повідомили у виконавчому комітеті Бориспільської міської ради, передають "Коментарі".

За даними мерії Борисполя, залізничний переїзд у місті перекрили відсьогодні, 8 травня, по суботу, 13 травня. Протягом цих днів планують проведення поточних ремонтних робіт.

"Буде проведено тимчасове закриття руху автотранспорту через залізничний переїзд ПК1+57,5 по вул. Привокзальна в м. Бориспіль", — зазначили у відділі з контролю за благоустроєм міста.

Окрім того, в Ірпені в районі залізничного мосту на кілька днів буде перекрито рух транспорту. Обмеження проїзду ввели в зв’язку з проведенням робіт по чищенню прогонових споруд та фарбуванню мосту. 

Нагадаємо, у Києві оголосили тендер на послуги з випуску віртуальних карток для сплати за проїзд. Підрядник має надати можливість користувачу придбати віртуальну транспортну картку в особистому кабінеті мобільного додатку “Київ цифровий”. Віртуальна картка має надавати можливість користуватися усіма сервісами для оплати проїзду в столичному транспорті. Замовником послуг є комунальне підприємство "ГІОЦ". За запровадження нових інструментів оплати проїзду у Києві готові заплатити понад 20 мільйонів гривень. Віртуальна картка оплати проїзду у Києві дозволить столичній владі відмовитись від пластикових носіїв електронного квитка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені.

Читайте також, що на низці доріг Києва через ремонтні роботи надовго обмежили проїзд транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися