У Києві попередили про промивку водопроводу: де та коли

Під час профілактичних робіт воду не можна вживати

У Києві запланована профілактична промивка водопровідних мереж. Про це киян попередили в Оболонській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Промивати водопровідні мережі планують на кількох вулицях в Оболонському районі Києва в ніч з 26 на 27 травня. Профілактичні роботи розпочнуться з 23:00 та триватимуть до шостої години ранку. Комунальники попередили киян, що під час профілактики водопровідних мереж воду з-під крану пити не можна, вона також тимчасово буде не придатною для приготування їжі.

Профілактичну промивку водопровідних мереж проведуть у мікрорайоні 3-а житлового масиву Оболонь за адресами: проспект Володимира Івасюка, 2-12 та Обоонська набережна, 1-15 (з урахуванням нумерації будівель з літерами, або корпусами). Мешканцям Оболонського району Києва рекомендували після проведення профілактики водопровідних мереж протягом 15 хвилин спустити воду з кранів.

Нагадаємо, у Київській області в кількох громадах виникли проблеми з питною водою. Про те, що існує небезпека у вживанні питної води, попередили мешканців Козинської та Феодосіївської громад в Обухівському районі Київської області. Поліція Київщини закликала обмежити користування питною водою з колодязів та інших водних мереж у селах Підгірці, Креничі, Ходосівка. Днями внаслідок займання підстанції очисних споруд, відбувся витік фільтрату.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білій Церкві заплановано відключення водопостачання. Цього тижня в місті планують провести профілактичну промивку мереж. Водопостачання на час ремонтних робіт відключать.

Читайте також, як у Києві стався масштабний порив на водогоні

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися