У Києві змінили маршрут автобусів через ремонт доріг

Що треба знати пасажирам про зміни курсування транспорту в столиці

У Києві змінили маршрути курсування автобусів №48 через проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту у Києві змінили через дорожні роботи по вулиці Ентузіастів. Рух автобусів маршруту №48 організовано без виїзду на зупинки Пішохідний міст та вулицю Ентузіастів.

Через проведення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту у Дніпровському районі столиці на вулиці Ентузіастів. Ці обмеження ввели через проведення реконструкції. Дорожники замінюють тут асфальтове покриття та прокладають нову систему дощової каналізації. Ремонтні роботи проводять на ділянці від будинку № 7 до будинку № 37. Цей етап реконструкції вулиці Ентузіастів у Києві триватиме до 31 липня. Об’їхати перекриту ділянку можна бульваром Ігоря Шамо.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. Саме час почати будівництво та розробку проєктної документації відкладеної станції метро по вулиці Герцена, вважає автор петиції.

Читайте також, що у Києві занепокоєні планами з забудовою Русанівської коси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вика

30 травня 2023, 01:11

Автосервис по ремонту иномарок в Киеве - СТО Sun Motor

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися