Під Києвом рятують маленьких єнота та косулю з передової (ФОТО)

Що відомо про порятунок диких тварин

До Центру порятунку диких тварин, розташованому у Борисполі, привезли маленького єнота та крихітку косулю. Про це розповіли зоозахисники, передають "Коментарі". За даними організації,

За даними організації, єнота у Житомирській області купили дитині, але дуже скоро набавились "іграшкою". Цю історію розповіла волонтерка. З часом "подарунок" став непотрібний, а місцеві собаки почали агресувати на нього. Тому господарі вирішили віддати тварину.

"Команда евакуації UAnimals забрали єнота до Центру порятунку диких тварин. В центрі єнот оговтається, відпочине та отримає медичний огляд та допомогу. Ще раз нагадуємо, що єноти — не домашні тварини. Життя вдома їх травмує, як би люди не намагалися зробити з єнотів своїх улюбленців", — наголосили в Центрі порятунку диких тварин.

Зоозахисники зазначили, що єноти розумні та волелюбні, їм потрібен простір. В Центрі порятунку диких тварин допомагають їм знайти новий дім з умовами, наближеними до природніх.

До Центру порятунку диких тварин також привезли крихітне оленя, евакуйоване з зони бойових дій. Оленя вже оговтується та отримує необхідний догляд та харчування. На разі очільниця організації Наталія Попова робить все можливе, аби врятувати крихітку. Малесеньке оленя було геть самотнє під щільними обстрілами. Захисники не полишили тварину на смерть та звернулися до UAnimals із проханням допомогти. Команда евакуації саме була в рейсі і терміново змінила маршрут, щоб забрати оленятко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві службовий пес Уран вивів поліцейських на слід підозрюваного у вбивстві. У Дарницькому районі столиці на території стадіону по вулиці Привокзальна знайшли тіло чоловіка із ножовими пораненнями. Поруч із тілом загиблого знайшли ніж. Службовий собака Уран за взяв слід імовірного вбивці та за декілька сотень метрів від місця події привів поліцейських до бомбосховища. Там затримали 43-річного уродженця Житомирської області.

Нагадаємо, у Києві на оновлення електронного реєстру домашніх тварин витратять мільйони гривень. Згідно з умовами тендеру, підрядник має провести модернізацію інформаційної системи "Реєстр домашніх тварин". Замовником послуг є комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр". За оновлення електронного реєстру домашніх тварин заплатять понад 4,7 мільйонів гривень.

Читайте також, як у Борисполі врятували пораненого хижого птаха.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


НеригиАнал

30 травня 2023, 20:19

Маленьких тварин особливо шкода. Дякую тим, хто ними опікується!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися