Громадський транспорт у Києві змінив маршрути: схема

У столиці перекрили Гаванський міст

В Оболонському районі Києва тимчасово змінили рух автобусного маршруту №114 через перекриття дороги поліцією. Про це попередили пасажирів в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За інформацією перевізника, зміна маршруту автобуса №114 повязана з перекриттям проїзної частини дороги поліцією. Другий день поспіль автобус №114 курсуватиме за таким маршрутом: пр-т Степана Бандери – вул. Новокостянтинівська – вул. Набережно-Лугова – вул.Набережно-Хрещатицька, а далі за власною схемою. На місце перекриття проїзної частини дороги направили відповідальну службу "Київпастранс".

Другий день поспіль у Києві перекрили Гаванський міст. Через це напередодні вдень та ввечері на вулиці Набережно-Рибальська утворилися великі затори у бік Оболоні. Причини перекриття Гаванського мосту поки що невідомі.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". 

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на вулиці Ентузіастів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Net

31 травня 2023, 08:12

а-а-а не відомо,так

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися