На Оболоні врятували пораненого бобра (ВІДЕО)

Що відомо про порятунок дикої тварини

Бобер з переломом лапи потрапив до Центру порятунку диких тварин, розташований у Борисполі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Бідосю зловили пожежники на території пожежної частини на Оболоні та викликали команду порятунку тварин Kyiv Animal Rescue Group. Команда спершу відвезла тварину на огляд у клініку Інни Васильківської, після чого привезла до Центру порятунку. У бобреня зламана лапка. Ситуація ускладнена тим, що бобру неможливо накласти гіпс, він просто його розгризе", — розповіли в Центрі порятунку диких тварин.

У закладі обіцяють, що очільниця центру Наталія Попова та команда ветеринарів будуть шукати спосіб вилікувати та врятувати бобреня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві службовий пес Уран вивів поліцейських на слід підозрюваного у вбивстві. У Дарницькому районі столиці на території стадіону по вулиці Привокзальна знайшли тіло чоловіка із ножовими пораненнями. Поруч із тілом загиблого знайшли ніж. Службовий собака Уран за взяв слід імовірного вбивці та за декілька сотень метрів від місця події привів поліцейських до бомбосховища. Там затримали 43-річного уродженця Житомирської області.

Нагадаємо, у Києві на оновлення електронного реєстру домашніх тварин витратять мільйони гривень. Згідно з умовами тендеру, підрядник має провести модернізацію інформаційної системи "Реєстр домашніх тварин". Замовником послуг є комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр". За оновлення електронного реєстру домашніх тварин заплатять понад 4,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що столичний ботанічний сад показав унікальні троянди і маки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися