Нову виставку квітів анонсували у парку під Києвом (ФОТО)

Чарівні лавандові локації чекають на відвідувачів

Дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва в селі Мотижин, анонсував нову виставку квітів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Лаванда вже починає розпускатися і наша команда робить завершальні кроки в масштабній підготовці нового сезону. Вже не можемо дочекатись старту, а поки готуємо для вас безліч тематичних фотозон, які перенесуть в чарівну атмосферу Провансу. Як і обіцяли, на території парку буде ярмарковий будиночок, де ви знайдете українські крафтові вироби із лаванди", — розповіли у "Добропарку".

У "Добропарку" вже завершився сезон тюльпанів та дендропарк готує для своїх шанувальників нову виставку — "Лавандове поле". Дата відкриття — 15 червня.

"Свобода пересування між численних локацій та можливість імпровізувати на великих територіях. Окрім просто неперевершених природніх ландшафтів та безкрайнього поля лаванди, в Добропарку є італійська Тоскана, білосніжна альтанка та інші дизайнерські споруди. Лаванда — це потужний образ, який надихне вас на фантазії та творчість", — зазначили в "Добропарку" для любителів гарних та яскравих фото.

Вже за декілька днів відчиняться двері "Добропарку" і почнеться масштабний сезон лаванди. Відвідувачам обіцяють:

·       шість гектарів лаванди;

·       п’ять найкращих сортів квітів, які можна купити;

·       чотири особливі лавандові локації;

·       безліч дизайнерських тематичних фотозон;

·       ярмарковий будиночок, фудкорти та дитячі розваги.

Парк сімейного відпочинку "Добропарк" знаходиться за 30 кілометрів від Києва (Житомирська траса). Квитки можна придбати на місці. Графік роботи: 10:00 — 20:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колекція троянд в ботанічному саду столиці є найбільшою в Україні. Національний ботанічний сад імені Гришка НАН України оприлюднив фото чарівних квітів. Найбільший в Україні розарій запрошує оглянути колекцію сучасних та старовинних троянд вітчизняної та зарубіжної селекції.

Читайте також, що нова пам’ятка природи з’явиться у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися