У Києві надовго вимкнули гарячу воду: перелік адрес

Де та коли не буде гарячого водопостачання в столиці

У Подільському районі Києва надовго відключили гарячу воду. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київінформ", передають "Коментарі".

У столиці тимчасово вимкнули гарячу воду за кількома адресами на житловому масиві Виноградар. Гаряче водопостачання припинили з 12 по 26 червня в межах вулиць Червонопільської, Западинської, Мостицької, Новомостицької, проспектів Правди та Георгія Гонгадзе, а також провулку Межового.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох районах Київської області цього тижня відключатимуть газ через ремонтні роботи.

Окрім того, у Києві мешканців Дарницького району столиці надовго відключили від газопостачання. За інформацію компанії "Київгаз", на житловому масиві Бортничі з 12 червня тимчасово припинили розподіл газ побутовим і непобутовим споживачам мікрорайону. Це пов’язане з проведенням модернізації газових мереж та заміни засувок в газових колодязях на безколодязні газові крани. Роботи з відновлення газорозподілу будуть проводити з 5 липня. 

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що у Київській області десятки населених пунктів залишаться без світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ленв

12 червня 2023, 21:28

А у мера в Киеае порядок и с бомбоубежищами тоже

Ленв

12 червня 2023, 21:03

Как всегда все для людей а мы хотим в европу где такое наказывается

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися