У Київській області на кілька днів відключать газ (АДРЕСИ)

Де та коли не буде газопостачання в регіоні

У кількох районах Київської області на наступному тижні відключатимуть газ через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Київоблгаз".

За даними підприємства, в понеділок, 12 червня, зв'язку з проведенням планово-технічного обслуговування буде припинено газопостачання для населення в Білій Церкві. Газ відключать з 8:00 до 17:00 за такими адресами:

·       Сквирське шосе, 221 (52 квартири);

·       Сквирське шосе 223 (107 квартир).

Пуск газу буде проводитися поетапно цього ж дня, згідно правил безпеки систем газопостачання після завершення poбіт.

У Гостомелі у вівторок, 13 червня, будуть проводитися роботи з заміни шафових регулюючих пунктів. У цей день відключать газ у споживачів на вулицях Польовій та Кошевого. Газопостачання до будинків буде відновлено після закінчення ремонтних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрзалізниця" змінює розклад руху приміського поїзда сполученням Роток — Київ, який курсує через Білу Церкву. З 12 червня цей поїзд відправлятиметься зі станції Роток о 06:14, приїжджатиме до Білої Церкви о 06:20 і прибуватиме на приміський вокзал станції Київ-Пасажирський о 08:05. Також зміни в розкладі руху торкнуться поїзда №6232 Фастів-1 — Миронівка, який з 12 червня вирушатиме зі станції Фастів-1 о 05:26 і прибуватиме до Миронівки о 07:54.

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що у Київській області десятки населених пунктів залишаться без світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися