Мешканців Київської області закликали зробити запаси води

Що відомо про аварійну ситуацію з водопостачанням

У Бучанському районі Київської області стався порив на водогоні. Про аварію розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, через порив на водогоні в Бучі без водопостачання залишаться споживачі на кількох вулицях міста. Де саме стався порив водогону не повідомляють.

Відомо, що через аварію та ремонтні роботи у середу, 14 червня, без води залишаться будинки по вулицях Старо- й Ново-Яблунської, Сім‘ї Красовських, Мрії, Івана Франка та Миколи Гамалія. Ремонтні роботи на водогоні триватимуть з 8:00 до 17:00.

"Просимо мешканців підготуватися та зробити запаси води", — йдеться в повідомленні КП "Бучасервіс".

Нагадаємо, на території Бучанської територіальної громади змінилися ціни на проїзд в автобусах. Нові тарифи на проїзд оприлюднили в Бучанській міській раді. На деяких маршрутах вартість проїзду в автобусах зросла. Оприлюднено нові ціни на проїзд в автобусах комунального підприємства "Бучатранссервіс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що у Подільському районі Києва надовго відключили гарячу воду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися