На Київщині проведуть тестування системи оповіщення

Що потрібно знати мешканцям

В Бучанському районі Київскої області проведуть тестування системи оповіщення населення про повітряну тривогу. Про це попередив Макарівський селищний голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

"До уваги мешканців та гостей смт Макарів! Завтра, 28 червня 2023 року, з 10:00 до 16:00 проведуть тестування місцевої автоматизованої системи центрального оповіщення", — повідомив Токар.

Макарівський селищний голова закликав під час вмикання сирен зберігати спокій, але не забувати перевіряти на офіційних джерелах інформацію про реальну наявність повітряної тривоги.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві анонсували створення першої в Україні інноваційної зупинки-укриття. Проєкт представила українська архітектурна студія Makhno Studio. У підприємстві заявили, що сучасна споруда має надійно забезпечити захист від обстрілів та падіння уламків збитих боєприпасів.

Читайте також, як у Києві протестували автоматизований доступ до укриттів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися