Гучні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Києві та у Київській області сьогодні, 29 червня, лунатимуть гучні вибухи. Про це мешканців столиці і регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, в Обухівському районі Київської області може бути чутно гучні вибухи через знищення боєприпасів.

"Увага, у Обухівському районі може бути гучно. Сьогодні, 29 червня, у районі проводять підриви вибухонебезпечних предметів. Зберігайте спокій – роботи планові, працюють сапери!" — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Мешканців Києва також попередили про гучні вибухи на околицях столиці. "На околицях Києва може бути гучно! Сьогодні, 29 червня, в Обухівському районі підриватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій! У разі оголошення повітряної тривоги прямуйте до укриття!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області через стан укриттів звільнили низку керівників адміністрацій. Відповідні кадрові рішення ухвалив Кабінет міністрів України. Меру Києва Віталій Кличку та начальнику військової адміністрації столиці Сергію Попку оголосили догани.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Читайте також, як у Києві протестували автоматизований доступ до укриттів.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися