На Кільцевій дорозі у Києві змінили маршрути громадського транспорту

Як тепер курсують автобуси в напрямку станції метро "Васильківська"

У Києві на Кільцевій дорозі змінили рух одного з автобусних маршрутів. Про це киян та гостей столиці попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, маршрут руху у столиці змінили автобуси №78.

"Змінено рух автобусів №78 по Кільцевій дорозі в напрямку станції метро "Васильківська" з причини проведення дорожніх робіт", — заявили в КП "Київпастранс".

Тимчасово автобуси №78 курсуватимуть без заїзду на зупинки "вул. Лятошинського", "с. Жуляни-1" та "с. Жуляни-2". Столичні комунальники перепросили у пасажирів за незручності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в центрі Білої Церкви до кінця вересня перекрили проїзд через ремонт. Дорожники розпочали масштабні ремонтні роботи основної ділянки мережі теплопостачання центральної частини міста. На час проведення ремонту перекрили наскрізний проїзд по вулиці Курсова в районі житлових будинків №33, № 35 та № 37.

Нагадаємо, що у Києві через затори у столиці внесли зміни в ремонти доріг на Парковій дорозі та Дніпровському узвозі, а також на проспекті Романа Шухевича перед Північним мостом.

Читайте також, що у Києві біля станції метро "Шулявська" знесли МАФи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися