В центрі Києва через аварію кілька будинків залишились без води

Що відомо про аварійну ситуацію з водопостачанням

В центрі Києва сталася аварія на водопровідної магістралі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними столичної мерії, на вулиці Басейна, 21 сталося пошкодження водопровідної магістралі 200 мм. Через це водопостачання тимчасово відключено в десяти житлових будинках.

"Фахівці вже працюють на місці. "Київводоканал" надіслав автоцистерну з питною водою, яка знаходиться за адресою: вул. Басейна, 23/52", — повідомили у Київській міській державній адміністрації.

Коли в столиці відновлять водопостачання поки що невідомо. Водіїв попередили про обмеження руху транспорту через аварію на водопровідній магістралі.

"До уваги водіїв! Через розриття на проїжджій частині тимчасово обмежено рух транспорту по одній полосі. Аварійна бригада Київводоканалу працює над усуненням пошкодження", — йдеться в заяві "Київводоканалу".

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському мосту. На шляхопроводі розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. Як триває будівництво нового мосту — дивіться фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської у червні. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. 

Дивіться також фото, як у Києві триває масштабне будівництво естакади на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися