У Київському зоопарку показали чарівних грайливих тварин (ВІДЕО)

Як виглядають врятовані фретки у новому літньому вольєрі

У Київському зоопарку родина фреток переїхала у новий вольєр фруктового саду. У закладі показали нову домівку чарівних тварин, передають "Коментарі".

Фретка не є одомашненою копією своїх диких родичів, а значною мірою відрізняється від них статурою та манерою поведінки. Домашні тхори – розумні, грайливі та цікаві тварини.

"Родина врятованих фреток після тривалої реабілітації переїхала у великий природний вольєр площею понад 30 квадратних метрів. Задля комфорту кмітливих та непосидючих пухнастиків їм облаштовано різноманітні лазалки, схованки, пеньочки, корзинки та затишний будиночок", — йдеться в повідомленні Київзоо.

У столичному зоопарку зазначили, що за забавами фреток можна спостерігати годинами. Відвідувачам Київського зоопарку пропонують помилуватися цими бешкетниками у новому вольєрі фруктового саду. У кожній тварини оригінальне імя — Кола, Капітан Шніцель, Какао, Афіна, Шишка, Айсі, Пенелопа, Луна та Гаєчка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку оновили літній вольєр для ведмедя Боба та ведмедиці Чудо. Тут відвідувачі можуть побачити одразу два види ведмедів — тянь-шанського та уссурійського білогрудого. Величезна літня експозиція має площу 1200 квадратних метрів. Для ведмедів встановили гамаки, спеціальні годівниці, кігтеточки та великий басейн із водограєм. За стіною оновленого вольєру знаходяться ведмежі барлоги.

Нагадаємо, що у Києві відкрили стінопис, присвячений Анастасії Тихій, яка на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну евакуювала з охопленого війною Ірпеня десятки тварин. У столиці побачити мурал можна на стіні будинку по вулиці Золотоустівській. Серед врятованих з Ірпеня хороброю дівчиною тварин були собаки, коти, черепаха, хамелеон та хом’як.

Читайте також, що у Київському зоопарку врятували рідкісних диких кошенят



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися