Мешканців Київської області попередили про хлорування води

Де та коли проведуть дезінфекцію води

У Бучанському районі Київської області розпочнуть планове хлорування водозабірних свердловин. Про це заявив Макарівський сільський голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

За його словами, дезінфекцію води на водозабірних свердловинах у Макарові проводитимуть місцеві комунальники у вівторок, 8 серпня. Роботи розпочнуть з десятої ранку по вулицях Заводській, Льотчика Потапенка, Димитрія Ростовського, Освіти, Донецька.

"У зв’язку з цим на ділянках, що живляться від зазначених свердловин, можливі перебої з водопостачанням та наявність запаху залишкового хлору. Прохання до користувачів зробити запас води та протягом доби після дезінфекції не користуватися водою для питного споживання", — закликав Макарівський сільський голова Вадим Токар.

Перед користуванням потрібно пропустити воду поки вона не стане без запаху хлору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в каналізаційному колодязі загинули двоє людей. Трагедія відібрала життя двох працівників житлово-експлуатаційної контори. Про чоловіків, які втратили свідомість до поліції повідомили медики. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, що в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.

Читайте также