На Київщині масово відключать світло: де та коли

Що треба знати споживачам про графік електропостачання

У Київській області сьогодні, 8 серпня, заплановані відключення світла через проведення ремонтних робіт в електромережах. Про це місцевих мешканців попередили у Боярській міській територіальній громаді, передають "Коментарі".

За даними місцевої влади, відключення світла у необхідно для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Енергетики будуть проводити ремонтні роботи у мережах Фастівського району Київської області. У зв’язку з виконанням ремонтних робіт відбудеться відключення електроенергії у низці населених пунктах.

З 09:00 по 20:00 світла не буде за такими адресами:

·       Тарасівка: Шкільна, Кленова;

·       Забір'я: Вітянська;

·       Нове: Святошинська;

·       Боярка: Сади, 28 лінія.

Електропостачання буде відключене з 09:00 по 17:00 тут:

·       Малютянка: Ботанічна;

·       Тарасівка: Північний, Майбороди, Незламності;

·       Боярка: Яблунева;

·       Забір'я: Перемоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва надовго відключать гарячу воду. У столиці тимчасово вимкнуть гарячу воду у житлових масивах Оболонь, Пріорка, Куренівка та Мінський. Це пов’язано з проведенням планових гідравлічних випробувань теплових мереж. Роботи розпочнуться з вівторка, 9 серпня, та триватимуть по 22 серпня. Подробиці та адреси — за посиланням.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області розпочнуть планове хлорування водозабірних свердловин. Дезінфекцію води у Макарові проводитимуть місцеві комунальники у вівторок, 8 серпня. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися