У Києві поблизу вокзалу обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям та скільки триватимуть обмеження

У Дарницькому районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор" та в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, рух транспорту обмежили на вулиці Привокзальній до 31 серпня. Поблизу залізничного вокзалу "Дарниця" розпочали поточний ремонт дорожнього покриття. Роботи тривають на ділянці від Харківського шосе до вулиці Ялтинської.

Зараз на вулиці Привокзальній завершують знімати старе покриття, а нове розпочнуть облаштовувати із середи, 9 серпня. Основні дорожні роботи виконуватимуть у міжпікові години, а також на вихідних, щоб менше впливати на трафік.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. Мостовики завершили демонтаж старого Дегтярівського мосту. Конструкції аварійного шляхопроводу повністю розібрали та цього тижня розпочнуть бетонувати верхню частину фундаменту. Відкрити рух новим Дегтярівським шляхопроводом планують до кінця цього року, хоча раніше планували до 30 листопада.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Читайте також, що у Києві розпочнуть ремонт дитячого майданчика в парку Шевченка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися