У Київській області буде чутно потужні вибухи

Влада попередила мешканців та назвала причину

У столиці та в Київській області буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній та міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 15 серпня, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи. На Шамраївському родовищі гранітів проводяться вибухові роботи. Ці роботи пов'язані з технологічними процесами.

"Час роботи вибухотехників з 9.00 до 16:00. Тому в деяких громадах області місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Зберігайте спокій – роботи планові", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний природний парк "Голосіївський" готується до значного розширення території. До його складу мають увійти кілька ділянок загальною площею понад тисячу гектарів. Серед них — Лиса гора, заказник "Острови Козачий та Ольжин" та інші.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Читайте також, що під Києвом просто неба можна побачити квіти неймовірної краси.

Джерело: https://t.me/kyivoda/11034


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися