Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Який прогноз погоди зробили синоптики

У Києві та Київській області синоптики прогнозують різку зміну погоди та грозу. Про це попередив Український гідрометцентр, передають "Коментарі".

За прогнозами метеорологів, на Київську область насуваються грозові дощі. У понеділок, 21 серпня, в регіоні будуть пориви вітру зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. У Києві та Київській області температура повітря вдень коливатиметься від 27 до 32 градусів тепла. Погода буде хмарною з проясненнями.

У вівторок, 22 серпня, у Києві спека дещо спаде. Температура повітря вночі — 19-20 градусів вище нуля, вдень — до 28 градусів тепла. Мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Аналогічна погода утримається до кінця тижня. 

Нагадаємо, активісти заявили, що у Києві одне з найвідоміших озер навмисно знищують під забудову. Озеро Синє розташоване на західній околиці житлового масиву Виноградар. У травні на вимогу киян Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації включило роботи з розчищення та благоустрою озера Синє до переліку природоохоронних заходів на 2023 рік. В мерії Києва запевняли, що причини обміління Синього озера мають природний та техногенний характер. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області підприємець роками незаконно користується величезним водосховищем. Бізнесмен використовує водний об’єкт загальною площею 339 гектарів для риболовлі без договору оренди. Користувач також незаконно заборонив місцевим мешканцям користуватися цією водоймою.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.

Читайте также