На Київщині заплановано відключення світла: де та коли

Оприлюднено перелік адрес

У Київській області цього тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередили у Яготинській міській раді, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у кількох населених пунктах Яготинської міської територіальної громади. Планові відключення електропостачання у четвер, 24 серпня, відбудуться з 09:00 по 17:00 за такими адресами:

·       Богданівка — Білокур;

·       Годунівка — Кравченка, Поліська, Борщика, Перемоги;

·       Жоравка — Полтавська, Шкільна, Шевченка, Першотравнева, Польовий стан.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку. Горіла одна з квартир на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку на вулиці Андріївській, 11/7. Під час гасіння пожежі в квартирі знайшли тіло жінки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.

Читайте також, що у Києві не виключають блекауту та перевірять готовність до відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися