На набережній у Києві масово оштрафували водіїв (ФОТО, ВІДЕО)

Автівки паркувалися у пішохідній зоні, на газонах і клумбах

У Києві сьогодні, 21 серпня, на окупованій автомобілями набережній масово оштрафували водіїв за порушення правил паркування. Про це розповіли у Telegram-каналі "Пасажири Києва", передають "Коментарі".

Оприлюднено фото пішохідної зони на столичній набережній в районі Поштової площі. На кадрах видно, що багато автомобілів припаркувались у пішохідній зоні, на газонах і клумбах.

"Сьогодні вдень (до дощу) пішохідна зона на набережній виглядала так. Цікаво, скільки з цих авто належить співробітникам "Київпастрансу"? Може ще хтось це відвідувачі Американського університету", — йдеться у дописі к оприлюдненим фото.

Згодом у Telegram-каналі "Пасажири Києва" з’явилося відео, як порушників штрафує інспектор з паркування. Скільки штрафів оформили водіям, невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності України. Окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного та іншого характеру у Києві у середу, 23 серпня, та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій. До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала, як і торік, "парадна" розбита і розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту в центрі столиці перекрили на кілька днів. У Патрульній поліції у Києві попередили, що обмеження автомобільного руху триватимуть до 28 серпня.

Нагадаємо, у Києві після дощу сильно підтопило дороги, через що затримувались низка маршрутів трамваїв та тролейбусів. Водіям героїчно довелось долати наслідки негоди. Про підтоплення Києва можна подивитись відео.

Дивіться також відео, чому у Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися