На Київщині серйозно змінили час продажу алкоголю: деталі

У Боярській громаді на території Київської області серйозно змінили час продажу алкоголю

У Боярській громаді на території Київської області серйозно змінили час продажу алкоголю у місцевих магазинах та закладах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади на її ресурсах.

За словами чиновників, з 23 серпня 2023 року встановлено новий тимчасовий проміжок реалізації алкогольних напоїв на території громади. У торгових мережах (магазинах) та закладах громадського харчування, що мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, час продажу тепер - з 09 годин 00 хвилин до 22 годин 00 хвилин.

Особам у форменому одязі з-поміж військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань територіальних громад, залучених до несення служби, продавати алкоголь заборонено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності України . Окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів у Києві у середу, 23 серпня та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій.

До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала "парадна" розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту у центрі столиці перекрили на кілька днів.

Читайте также