З Києва вирушив у перший рейс новий міжнародний поїзд

Поїзд Київ – Хелм сьогодні вирушив у перший рейс

Новий міжнародний поїзд "Укрзалізниці" з Києва до Хелма вирушив у перший рейс. Про це повідомляє "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

Поїзд № 119/120 Київ – Хелм вирушив у перший рейс сьогодні, 3 вересня. До Хелма він прибуде о 17:27, що зручно під пересадку до Варшави на польський IC21100 (18:12 —21:02). 

Зворотно з Хелма поїзд вирушить о 10:23 (пересадка з поїзда IC12100 Варшава Всходня 06:05 — Хелм 08:42), прибуття до Києва о 22:45. 

"Перший рейс, звісно, з аншлагом, але на завтра кілька квитків ще є - застосунок все покаже!" - йдеться у повідомленні.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві продовжується процес 3D-сканування архітектурних пам'яток культурної спадщини із метою їх захисту під час війни. Цього разу у межах проекту #SaveUkrainianHeritage спільно з командою Skeiron розпочато оцифрування Успенського собору - національної святині України та головного храму Києво-Печерської лаври. Проект фінансується Європейським Союзом та має на меті захист об'єктів спадщини під час воєн та інших конфліктів.

Нагадуємо, що у Стоянці на території Київської області зводять новий міст через річку Ірпінь — найближчим часом роботи закінчать і рух буде відкритий. Відомо, що вирішиться питання з транспортної розв'язки Житомирською трасою. Новий міст через річку Ірпінь майже готовий - днями рух мостом буде запущено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися