Кличко розповів, коли Київ вийде з "червоної" зони карантину

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів про те, коли міська влада розглядатиме питання закінчення жорсткого карантину в столиці. Про це він повідомив в ефірі передачі "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

За словами мера, жорсткий карантин в Києві може закінчиться вже 30 квітня, тобто, до початку травневих свят і Пасхи. Він зазначив, що міська комісія з питань техногенного-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде засідати післязавтра і тоді буде прийнято остаточне рішення.

Кличко підкреслив, що рішення буде прийматися на підставі показників захворюваності в місті. Він сказав, що не виключає можливості того, що вже на наступному тижні в місті будуть ослаблені карантинні обмеження.

Градоначальник заявив, що жорсткий карантин в Києві дав позитивний результат, оскільки кількість хворих почала знижуватися.

Довідка: жорсткий карантин в Києві почав діяти з 20 березня 2021 року. З 5 квітня міська влада прийняла рішення про посилення обмежень. З того моменту в місті не працюють школи та дитячі садки, а проїзд в транспорті можливий тільки за спеціальними перепустками для працівників підприємств критичної інфраструктури.

Спочатку локдаун в місті повинен був діяти до 16 квітня, проте влада продовжила обмеження до 30 квітня. Також Віталій Кличко і його заступники неодноразово повідомляли про можливе продовження жорсткого карантину до 10 травня, якщо показники захворюваності не будуть знижуватися.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві перекриють рух на Хрещатику.

Читайте також про будівництво з'їздів на лівий берег з Подільського мосту на Троєщину.


Джерело: https://biz.censor.net/n3262172



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися