На виїзді з Києва затори: що треба знати водіям

Подробиці розповіли в поліції

У Києві ускладнення руху на вулиці Курганівській та Брест-Литовському шосе. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на Брест-Литовському шосе на виїзді з Києва сталася впало дерево.

"На вулиці Курганівській (на повороті з бульвару Миколи Міхновського) впало дерево. Зважайте на цю інформацію під час планування своєї поїздки!" — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Нагадаємо, у Києві знесли Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Чоп міжнародного значення завершили капітальний ремонт важливого мосту. Напередодні відкрили рух мостом у Стоянці через річку Ірпінь. Відкрили всі чотири смуги для проїзду автомобільного транспорту. Цей міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну та атаки на Київ. Після звільнення Київської області збудували тимчасову об’їзну дорогу. Однак, її технічні характеристики не витримували рух вантажного транспорту.

У Києві міст Метро знаходиться в аварійному стані. У столиці готуються до ремонту споруди. Конструкція мосту Метро за радянських часів була експериментальною. Таких мостів було всього кілька в колишньому СРСР, а зараз залишився лише один у Києві. Інші подібні споруди розібрали. Перебудувати міст Метро коштує щонайменше 500 мільйонів євро. Такі розрахунки надали європейські експерти. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що столичні екологи обурені марнотратством під час воєнного стану.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися