У Києві до липня перекриють міст через проспект Бандери (КАРТА)

У Києві до 15 липня частково обмежать рух на Новокостянтинівському шляхопроводі, який знаходиться на перетині проспекту Степана Бандери і вулиці Олени Теліги. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київатодор".

Повідомляється, що перший етап робіт буде проходити з 28 квітня по 15 липня 2021 року. Комунальники зазначають, що стартує масштабний капітальний ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу на перетині вулиці Олени Теліги, проспекту Степана Бандери і вулиці Новокостянтинівській.

Роботи будуть проходити паралельно з оновленням проспекту Степана Бандери для того, щоб двічі не обмежувати рух транспорту на розв'язці. На першому етапі робіт комунальники ремонтуватимуть ділянку в напрямку Подолу.

Під час першого етапу робіт рух на ділянці буде частково обмежено. У комунальній корпорації вибачилися за незручності.

Нагадаємо, що до 28 квітня в центрі Києва також перекривали рух на Хрещатику через проведення робіт з поточного ремонту дорожнього покриття. Повідомлялося, що у вересні 2021 роки або ж на початку 2022 міська влада може почати капітальний ремонт головної вулиці столиці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли побудують з'їзди на лівий берег з Подільсько-Воскресенського моста на Троєщину.

Читайте також нові подробиці моторошного вбивства своєї сім'ї підлітком в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися