У Києві помітили репера Басту, який відвідував окупований Крим

У центрі Києва в ресторані помітили російського реп-виконавця Василя Вакуленка, більш відомого як Баста. Раніше він відвідував окупований Крим з території Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Сергій Стерненко.

За його словами, російського реп-виконавця, який відвідував окупований Крим помітили в центрі столиці. Він відпочивав в ресторані "Мокко" на Хрещатику. Стерненко заявив, що Басту пустили в країні, попри те, що раніше він був в окупованому Криму з боку Росії і брав участь в заходах, які пропагували його захоплення.

Активіст повідомив, що інформацію про те, що Баста приїхав в Україну йому передали кілька джерел, зокрема, в Державній прикордонній службі, оточенні самого артиста і персоналу ресторану "Мокко", де відпочивав Вакуленко.

Нагадаємо, що Басте заборонили в'їзд на територію нашої країни на початку 2018 року. У вересні 2020 року стало відомо про те, що міністерство культури і інформаційної політики України виключило репера зі списку артистів, які несуть загрозу національній безпеці, і яким заборонений в'їзд на територію України.

Водночас в Службі безпеки України заявили, що не отримували інформації про те, що за останні три роки Вакуленко вчиняв дії, які становлять загрозу національній безпеці нашої країни.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з Києва в Ужгород запускають регулярне авіасполучення.

Читайте також рейтинг супермаркетів столиці від нашого видання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися