У Києві через ремонт доріг на кілька днів обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Де та коли триватимуть обмеження для водіїв

У Києві через ремонт доріг на кілька днів обмежать рух транспорту н двох вулицях столиці. Про це поінформували у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, ремонтні роботи триватимуть у п’ятницю, 13 жовтня, та в суботу, 14 жовтня, на вулицях Остафія Дашкевича та Миколи Кибальчича. Через це у ці дні буде частково обмежений рух автомобільного транспорту. Обмеження триватимуть на цих ділянках з 8:00 до 20:00. Дорожники влаштовуватимуть верхній шар асфальтобетонного покриття.

На час проведення робіт буде частково обмежений рух транспорту:

·       Остафія Дашкевича – на ділянці від вулиці Едуарда Вільде до вулиці Миколи Кибальчича;

·       Миколи Кибальчича – на ділянці від вулиці Остафія Дашкевича до вулиці Ірини Бекешкіної (в обидві сторони).

У "Київавтодорі" перепросили за тимчасові незручності, закликали водіїв заздалегідь планувати маршрути та оприлюднили схему обмежень в русі транспорту на час проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, у Києві продовжили обмеження на мосту в напрямку Троєщина – Почайна через ремонтні роботи для транспорту та пішоходів. Ремонтні роботи на мосту через річку Десенка триватимуть до першого листопада. У зв’язку з цим рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту до завершення робіт. Також продовжено часткове обмеження руху транспорту та пішоходів на лівобережній розв’язці мосту через річку Десенка в районі підмостового простору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Дивіться також фото, як триває будівництво на Великій окружній дорозі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир Забродский

12 жовтня 2023, 19:17

Це громадянин Німетчини - гер-мер Кличко готує дороги рашистам. Пора повісити на майдані. Наволочь..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися