У Києві продовжили обмеження на мосту через річку Десенка (СХЕМА)

Що треба знати водіям та пішоходам

У Києві продовжили обмеження на мосту в напрямку Троєщина – Почайна через ремонтні роботи для транспорту та пішоходів. Про це поінформували у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, ремонтні роботи на мосту через річку Десенка в напрямку Троєщина – Почайна триватимуть до першого листопада. До цієї дати триватиме комплекс ремонтних робіт. У зв’язку з цим рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту до завершення робіт. Також продовжено часткове обмеження руху транспорту та пішоходів на лівобережній розв’язці мосту через річку Десенка в районі підмостового простору. У комунальній корпорації "Київавтодор" перепросили за тимчасові незручності та оприлюднили схему ділянки ремонтних робіт, де триватимуть обмеження.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Нагадаємо, у Києві легендарне озеро на Виноградарі знищено через забудову. Мова йде про озеро Синє. Столичні екологи назвали головні причини та закликали киян не ігнорувати дії влади Києва.

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.

Дивіться також фото, як триває будівництво на Великій окружній дорозі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися