У Києві запустять трамвай до Палацу спорту через вокзал

Столична міська влада планує продовжити лінію борщагівського швидкісного трамвая до станції метро "Палац спорту" з заїздом на Вокзальну площу. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що швидкісний трамвай продовжать до торця спорту, вже оголошені відкрито торги на розробку проектної документації. Проект полягає в розробці будівництва трамвайної лінії від вулиці Старовокзальної до станції метро "Палац спорту" з заїздом на Вокзальну площу.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 20 травня. У прес-службі КМДА зазначили, що трамвайні колії будуть побудовані з використанням сучасних технологій, завдяки чому трамваї курсуватимуть майже без шуму і вібрацій. Також буде обладнано сучасний зовнішнє освітлення та нові посадочні павільйони з інтерактивними інформаційними табло.

У трамваях буде встановлено спеціальне обладнання для маломобільних груп громадян, GPS-пристрої, камери відеоспостереження та система безготівкової оплати вартості проїзду. Будівництво нової трамвайної лінії до Палацу спорту профінансують за гроші Світового банку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в київському метро зібралися величезні натовпи людей.

Читайте також про перекриття руху в центрі Києва через візит держсекретаря США Ентоні Блінкена.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Стор

6 травня 2021, 11:01

"до торца спорта" продлят? а когда? завтра? Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/2068-v-kieve-podrostki-nachali-kurit-i-zaduvat-svechi-v-cerkvi.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися